Nepostrádateľnou súčasťou dobrej kaviarne je vysoko kvalitná káva.
Našimi
klientmi sú všetci milovníci kávy, ktorí si nevedia predstaviť deň v
spoločnosti rodiny, priateľov, obchodných partnerov v kaviarni pri
lahodnej, jemnej a voňavej šálke kávy.
Naše kávy ponúkajú zážitok pre všetky vekové skupiny a to či už pre mládež, ktorá si môže vychutnávať bezkofeínovú kávu, cez denných konzumentov kávy, ako aj pre tých,ktorý si zvyklosť pitia kávy celkom neosvojili a to prostredníctvom skvelých a hlavne jedinečných kávových špecialít s kávy PASCUCCI, ktorých máme v portfóliu niekoľko desiatok.
Naše kávy sú vynikajúcim dôvodom na stretnutie s priateľmi, ale aj zámienkou na prvé rande. Robíme všetko preto, aby sa stali neoddeliteľnou súčasťou každodenného života ľudí.
Príbeh rodiny Pascucci s obchodovaním s kávou začal na konci 19. storočia, kedy bola káva v našej oblasti málo známa.Spoločnosť sa pôvodne zaoberala predajom rôznych potravinárskych produktov, ako aj kávy až do konca roku 1950. V tomto období bola káva zväčša distribuovaná predovšetkým na rodinné použitie. Spotreba nápojov v reštauráciach a baroch bola stále založená na vínach a ďalších alko a nealko nápojoch. Avšak s rastúcou spotrebou kávy v domácnostiach sa postupne káva stávala neodmysliteľnou súčasťou barov a reštaurácií. V roku 1970 sa Alberto Pascucci spolu so svojím synom Máriom rozhodli úplne opustiť sektor potravín a venovať sa výlučne praženiu kávy pre prípravu espressa.
Výroba kávových zmesí, ktoré boli pevne spojené s prípravou espressa bola stále skôr obmedzujúca , ale rozhodnutie pokračovať touto cestou bolo jasné a prinieslo výsledky, predovšetkým na konci osemdesiatych rokov , kedy sa stala káva z pražiarne Pascucci vedúcou espresso značkou vo svojej oblasti. Dnes je značka Pascucci zastúpená v mnohých krajinách sveta a oceňovaná pre vysokú kvalitu svojich produktov. Pražiareň Pascucci je situovaná na približne 4.000 metroch štvorcových a je jednou z najlepších pražiarní kávy v Taliansku vďaka špičkovej technológii a riadeniu kvality.
Jedným z faktorov úspechu firmy bola nutnosť udržať "tradičné praženie" pomocou najlepšej technológie v spojení s najvyššou kvalitou zelenej kávy, tradičným systémom praženia, technológiou výroby najvyššej kvality a presného riadenia kvality. Naše súčasné pražiace stroje používajú tradičné systémy nepriameho ohňa a pomalého praženia, ktoré sú najvhodnejšie pre espresso kávu. Produkty značky PASCUCCI znamenajú kvalitu a predovšetkým možnosť pre spotrebiteľov vybrať si z rozsiahleho sortimentu. Jedným z dôvodov úspechu našej koncepcie je obrovské množstvo kávových špecialít (teplé aj studené), ktoré máme obsiahnuté v ponuke. Zákazníci si tak majú možnosť vychutnať kávu pripravovanú na viacero spôsobov.